Br. artikala: 0
Cena: 0,00 din

Kategorije knjiga

Bibliofilski primerciDruštvene naukeKnjige za decuKnjiževnostKnjiževnost na stranim jezicimaLiteratura o vojsciMonografije gradova i državaNeraspoređene knjigeObrazovna literaturaPeriodikaPomorstvoPrirodne naukePriručniciSabrana i odabrana delaUmetnostiŠtamparstvo - Katalozi izdanjaJosip Broz Tito

Knjige na stranim jezicima
Ponovo u ponudi | vidi sve

Način isporuke 

 

 

ZA KUPCE IZ SRBIJE, predlažemo slanje knjiga pouzećem, koje podrazumeva naplatu prispelih knjiga pri samom preuzimanju, pri čemu se cena knjiga uvećava za cenu troškova slanja. Cena troškova poštarine, pored načina slanja, zavisi i od težine i novčane vrednosti knjiga. Knjige neće biti poslate pre nego što kupac dobije informaciju o njihovom iznosu. Za porudžbine preko 2500 dinara, na teritoriji Srbije, cene knjiga će biti oslobođene pomenutih troškova.

Ukoliko ste iz Beograda, knjige možete pogledati kod nas.

 

KNJIGE ŠALJEMO U INOSTRANSTVO, a plaćanje knjiga je moguće i putem Pay Pal-a.

Za kupce iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, omogućili smo uplatu bez naplate provizije. Potrebno je da nam javite za koje ste knjige zainteresovani, kako bi Vas obavestili o iznosu troškova poštarine. 

 

Knjige sa sajta možete  i sami naručiti klikom na korpicu, koja se nalazi u donjem desnom uglu pored odabrane knjige. Na taj način, knjiga će odmah biti označena kao rezervisana, a mi ćemo dobiti obaveštenje o Vašoj kupovini. Na osnovu podataka koje ćete nam tom prilikom ostaviti, kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku. Pored sprečavanja mogućnosti da neko, pre Vas, rezerviše knjigu za koju ste zainteresovani, ovakvim načinom rezervacije omogućićete nam da sa Vama stupimo u kontakt, kako bi se dogovorili o načinu dostave knjiga. Za više informacija o postupku poručivanja knjiga, pogledajte odeljak na našem sajtu "KAKO PORUČITI?". 

  


 
 
Copyright © 2009. kucazasunce.com
izrada a-studio.si