O nama



 Uz sve brži razvoj interneta, prema mišljenju velikog broja ljudi, može se dogoditi da internet napraviti nov, jedini potreban put do znanja, koji je nekada vodio samo kroz korice knjige. Mi se sa tim ne slažemo jer verujemo da tako misle samo oni koji nikad nisu osetili neraskidivu vezu između čitaoca i pisanog dela, razotkrivenog u njegovim rukama. Pa ipak, kao veliki korisnici interneta, smatramo da su knjige na policama, u knjižari na internetu, samo jedan od velikog broja mogućih načina njihovog povezivanja.
  Pri izboru knjiga opredelili smo se za rad sa polovnim i antikvarnim knjigama zato što verujemo da se u njima još uvek mogu pronaći neki autori i teme, kojima se u današnjem izdavaštvu ne posvećuje dovoljna pažnja. Mnoge od njih smatramo retkim čuvarima dokaza da je svaka reč početak stvaranja.
  Kada se imaju u vidu cene knjiga, trudili smo se da kvalitetne knjige, u današnjoj teškoj finansijskoj situaciji u zemlji, lakše nađu put do svojih čitalaca, jer, nažalost, postoji nepisano pravilo da ljudi koji vole da čitaju, uglavnom, nemaju dovoljno novca da kupe knjigu koja ih interesuje.

  Prijatan boravak u knjižari želimo svim našim posetiocima!  

 

Kategorije knjiga


Knjige na stranim jezicima


Posebni primerci


Detaljna pretraga

Izdavač:
Edicija/biblioteka:
Još opcija...
facebook
Copyright © 2009. kucazasunce.com
+381 11 2189262 | +381 63 316324
kucazasunce@gmail.com