Br. artikala: 0
Cena: 0,00 din

Kategorije knjiga

Bibliofilski primerciDruštvene naukeKnjige za decuKnjiževnostKnjiževnost na stranim jezicimaLiteratura o vojsciMonografije gradova i državaNeraspoređene knjigeObrazovna literaturaPeriodikaPomorstvoPrirodne naukePriručniciSabrana i odabrana delaUmetnostiŠtamparstvo - Katalozi izdanjaJosip Broz Tito

Knjige na stranim jezicima
Ponovo u ponudi | vidi sveDETALJNO UPUTSTVO KAKO DA SAMI IZVRŠITE KUPOVINU KNJIGA NA NAŠEM SAJTU

 

 

1.    Klikom na korpicu, u donjem desnom uglu pored odabrane knjige, videćete trenutni sadržaj Vaše korpe.  Ako želite da kupite samo jednu knjigu, kliknite na „zaključi kupovinu“.

 

 

 

 

 

 

      Ako želite da kupite veći broj knjiga, kliknite na „nastavi kupovinu“.  Klikom na korpicu pored nove knjige, nova knjiga će biti automatski dodata sadržaju Vaše korpe.  Nakon odabranih knjiga, kliknite na „zaključi kupovinu“.

 

       Imajte u vidu da, prilikom  odabira knjiga, sadržaj korpe uvek možete proveriti klikom na sliku u gornjem desnom uglu stranice sajta, koja prikazuje broj artikala i ukupnu novčanu vrednost naručenih knjiga.

 

2.    Kada zaključite kupovinu, imaćete pristup korisničkom ulazu, koji dalju kupovinu usmerava u zavisnosti od toga da li ste registrovani na našem sajtu, ili niste.

 

 

 

 

 

       

         Ako kupovinu želite da nastavite bez registracije, kliknite na sliku kase, sa desne strane  (1).

Ukoliko želite da se registrujete na naš sajt, i napravite korisnički nalog, to možete učiniti na ovoj stranici (2).

 

3.    Nakon unosa Vaših podataka,  i klikom na „Zaključi kupovinu“ , dobićete obaveštenje na e-mail adresu koju ste ostavili da je „Vaša porudžbina je uspešno napravljena“ . Takođe, dobićete i broj Vaše porudžbine. Ovo je jedini siguran znak da ste izvršili kupovinu.

 

 


 

 

 
 
Copyright © 2009. kucazasunce.com
izrada a-studio.si